Punt divers

Intervenen a La Sénia i a altres ciutats de l'Estat armament de guerra i munició

La policia estatal ha detingut a la Sénia una persona i li ha requisat vuit armes en una operació policial a tot l'Estat en la qual s'han intervingut un abundant arsenal i munició. Els arrestats disposaven de desenes d'armes, entre les quals hi havia metralladores, fusells d'assalt, subfusells, rifles, pistoles, revòlvers, morters, granades, llança bengales, silenciadors i una enorme quantitat de munició. En total, s'han detingut vuit persones i s'han fet registres a La Sénia, Castelló, Jaén i Almeria. Les investigacions es van iniciar fa dos mesos quan la policia va detectar que un veí de Jaén disposava d'armes prohibides i munició de forma il·lícita.

La investigació va portar a altres persones del territori espanyol, amb qui aquest veí de Jaén mantenia contacte per intercanviar i fer negoci il·lícitament amb l'armament. Suposadament, es van modificar armes de fogueig per utilitzar munició real i tornaven a posar en funcionament armes que ha estaven inutilitzades.La policia va dur a terme 12 registres de manera simultània a Linares, Úbeda, Martos i Torre del Campo, a la Sénia, Rosell i Almeria.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.