Punt divers

Un tren dels Ferrocarrils descarrila a l'entrada de l'estació de Martorell-Enllaç

Un tren que baixava de Manresa ha descarrilat a l'entrada de l'estació de Martorell-Enllaç. L'incident, que s'ha produït quan passaven cinc minuts de les nou del vespre, estat lleu i no ha causat ferits. S'ha desallotjat el passatge sense problemes a la mateixa estació. Tot i la incidència, FGC no ha interromput la circulació de trens en cap dels serveis. El descarrilament no ha obligat a FGC a interrompre la circulació de trens, i l'afectació al servei ha estat mínima. Només un tren que baixava d' Olesa ha patit un retard màxim de 12 minuts. Els tècnic procediran a retirar la unitat descarrilada aquesta mateixa nit.

Un tren d'FGC de la línia R5 que baixava de Manresa ha descarrilat lleument quan efectuava la seva entrada a l'estació de Martorell-Enllaç. Concretament ha descarrilat el primer cotxe de la unitat, sense que en cap moment el tren hagi perdut la verticalitat L'incident no ha causat ferits i el passatge del tren, unes vint persones, s'han desallotjat sense problemes fins a l'andana de l'estació.FGC ha obert una investigació sobre les possibles causes del descarrilament. Aquesta investigació consisteix en l'anàlisi detallada de tots els sistemes que intervenen en la circulació ferroviària. S'analitzaran els registres del propi tren, els registres del sistema de seguretat de la pròpia via i els sistemes de comunicació i les instruccions emeses des del Centre de Comandament.L'objectiu final de la investigació és el d' esbrinar no només la causa última del descarrilament sinó que també totes les circumstàncies que han envoltat l'incident. FGC un cop tingui les conclusions les farà públiques no més enllà de dimarts de la setmana que ve.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.