Punt divers

Juneda iniciarà a la primavera la remodelació del teatre municipal

Juneda (Garrigues) iniciarà aquesta primavera les obres de remodelació del teatre municipal de la localitat. En total, l'Ajuntament de Juneda invertirà 250.000 euros -finançats pel Ministeri de Cultura- en diferents actuacions per remodelar el recinte cultural. L'actuació preveu la substitució de la teulada -actualment d'uralita- per una de materials més resistents i la reforma de tot el sostre interior del teatre amb fusta i amb un disseny que millorarà la sonoritat del recinte. Amb les obres, també es refarà tot el paviment interior i es canviaran les butaques. D'aquesta manera, el teatre tindrà una capacitat per 300 persones i també disposarà de nous sistemes d'il·luminació i so.

A l'actualitat Juneda està utilitzant les instal·lacions del teatre. Tot i això, amb el pas del temps, l'edifici s'ha deteriorat i per això l'ajuntament ha vist necessària la seva remodelació. El teatre municipal de Juneda acull periòdicament durant tot l'any espectacles teatrals, culturals i sessions de cinema.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.