Punt divers

El Conselh Generau d'Aran crea una associació per promoure el turisme de congressos

El Departament de Turisme, Comerç i Transport del Conselh Generau aposta per convertir la Val d'Aran en una destinació de referència en l'organització de congressos i trobades de treball de diversos sectors econòmics. Així ho ha assegurat el conseller de Turisme, Comerç i Transport, Juan Antonio Serrano, per a qui la iniciativa 'consisteix en promoure el turisme de congressos tot l'any com una forma de dinamització econòmica, que complementa les diverses activitats que es porten a terme entorn al turisme'. Per tal d'aconseguir aquest objectiu, el Conselh col·labora en la creació de l'associació Aran Congress Bureau per impulsar la celebració de congressos en el territori aranès.

'A falta d'un palau de congressos, les actuals infraestructures permeten acollir convencions de entre 300 i 400 persones', segons Serrano. El conseller ha explicat que l'Aran ofereix unes condicions de treball força excepcionals pel seu entorn natural de qualitat i les seves 'bones' instal·lacions hostaleres, comercials i de serveis. El Departament de Turisme considera que la Val d'Aran és una destinació força adient per complementar congressos que s'organitzen a ciutats properes, com Lleida o Tolosa. Per la creació d'Aran Congress Bureau, es pensa en diverses fórmules de treball. La intenció del Consell és constituir una associació privada amb algun associat més perquè s'hi puguin incorporar empresaris i nous emprenedors interessats en el projecte.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.