Punt divers

La Casa Gran del Catalanisme a Lleida crea una pàgina web per sumar esforços amb tota la societat

Convergència i Unió ha creat una pàgina web de la Casa Gran del Catalanisme a Lleida, estructurada com una casa on a les diferents estances de la casa s'hi pot trobar espais d'opinió de tothom que s'hi adhereixi i poder fer difusió de les activitats i les idees que aporti la gent. El web vol ser el punt de trobada de tota la gent procedent de qualsevol àmbit de la societat o ideologia, que es vulgui afegir al projecte, escoltant el que la societat vulgui dir, segons ha explicat el president de la Federació de Convergència Democràtica de Catalunya (CDC), Ramon Farré. El projecte conta actualment amb una vuitantena de persones mes altres ciutadans anònims.

Paral·lelament al web, CiU ha creat un grup al Facebook que ja compta amb 176 membres. Farré ha explicat que el web de la Casa Gran del Catalanisme disposa a l'apartat anomenat cuina, d'un espai per recollir idees de la gent que vol servir per canviar el país recuperant l'orgull de ser catalans amb projecció de futur, sense rebutjar cap idea. Des de la Casa Gran del Catalanisme es reclama un canvi estructural basat en un govern fort amb una gran base social transversal a tots els sectors de la societat. La responsable de la Casa Gran del Catalanisme, Violant Cervera, ha explicat que l'estructura d'una casa permet un millor funcionament del web per mostrar el que es vol fer arribar a la gent. Des del partit, s'està exposant el projecte amb xerrades en diferents llocs del territori i amb persones de diferents sectors de la societat. Pròximament s'han projectat diferents activitats de difusió com ara un sopar tertúlia amb el Candidat Albert Batalla el pròxim dia 18 de febrer, el 8 de març, una taula rodona sobre ensenyament amb Irene Rigau on la gent digui que s'ha de fer per millorar o una trobada per recollir les conclusions de totes les jornades el dia 24 d'Abril amb Quico Oms.Un dels agents de la Casa Gran del Catalanisme, Pere Ayguadé, afirma que volen replantejar l'administració perquè 'no pot ser que les principals indústries del territori siguin les administracions'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.