Punt divers

L'Ajuntament de Tarragona posa en marxa un pla d'actuació contra la grip nova adreçat als treballadors municipals

Davant la possibilitat que el fred faci augmentar el nombre de casos de grip nova, les àrees de Recursos Humans i de Sanitat de l'Ajuntament de Tarragona han decidit elaborar un pla d'actuació per evitar contagis entre les més de 1.300 persones que actualment treballen al consistori. El simple fet de tapar-se la boca a l'hora de tossir o netejar-se habitualment les mans són algunes de les recomanacions incloses en el protocol d'actuació que els treballadors municipals ja poden consultar a través de la intranet del consistori. A banda, també s'estan establint mesures organitzatives per tal que la feina del consistori no s'aturi en cas que es registrin un gran nombre de baixes.

D'altra banda, la portaveu de l'Ajuntament de Tarragona, Begoña Floria, ha destacat aquest dilluns que la ciutat ja ha acabat el 90% de les obres incloses en el Fons d'Inversió Local, convertint-se així amb un dels municipis catalans amb un nivell d'execució més elevat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.