Punt divers

Les carreteres primàries de les Terres de l'Ebre afectades per la neu s'obriran al trànsit al llarg de la tarda

La xarxa primària de carreteres de les Terres de l'Ebre afectada per les nevades es tornarà a obrir al trànsit al llarg de la tarda d'aquest divendres. Aquesta és la previsió del Govern, que també confia en poder començar a obrir almenys part de la xarxa secundària de carreteres. El delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Lluís Salvadó, ha manifestat que, ja que les previsions meteorològiques apunten que el temporal de neu es desplaçarà cap al nord del país, les màquines llevaneu podran treballar amb major eficàcia que durant el matí. 'Esperem poder anar controlant i reconduint la situació', ha manifestat Salvadó, després que aquest matí 'fos una mica complicat'.

Salvadó ha destacat que les nevades d'aquest divendres al matí a la Terra Alta i la Ribera d'Ebre han tingut una intensitat 'com feia moltes dècades que no havíem vist', amb gruixos de neu de fins a 50 i 60 centímetres a molts municipis.La nevada també ha provocat un tall del subministrament elèctric a Arnes (Terra Alta), que la companyia Fecsa-Endesa està intentant resoldre. Tot i aquesta incidència, el delegat ha afirmat que els Bombers han fet un nombre de serveis 'relativament baix', ja que 'la gent ha estat prudent i ha desistit bastant de sortir a les carreteres'. Salvadó també ha volgut recomanar als ciutadans de les Terres de l'Ebre que, pel moment, no circulin per les carreteres de la Terra Alta i la Ribera d'Ebre i, en cas que hagin de fer-ho, condueixin 'amb extremada prudència i amb cadenes allà on es recomani'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.