Punt divers

Unió de Pagesos valora positivament la primera jornada de patrulles nocturnes per evitar robatoris al Camp de Tarragona

Unió de Pagesos (UP) ha valorat positivament la primera jornada de patrulles nocturnes que han iniciat pagesos del Camp de Tarragona per evitar els furts, sobretot de material de reg, que diuen s'han incrementat en els darrers dos mesos. El responsable del sindicat, Salomó Torres, ha dit que durant la primera nit no han tingut cap ensurt ni han vist cap moviment sospitós. En concret, s'han fet patrulles a Mont-roig del Camp, Riudoms, la Selva del Camp, Alcover, el Morell, i a Vilallonga del Camp en què han participat una trentena de persones. Dimarts, es reuniran de nou per fer valoraació tot i que segons Torres, la vigilància es podria allargar una setmana més i fer-la, també, en algun altre poble.

Torres ha recordat que amb les patrulles volen fer veure a les administracions 'que hi ha un problema i s'ha de resoldre'. Els pagesos que participen en les rondes nocturnes no denuncien ni manca d'efectius policials ni d'eficiència policial si no que reclamen més coordinació entre els cossos i les diferents administracions per evitar delictes com dels que han estat víctimes diferents pagesos de la zona del Camp de Tarragona. Des d'Unió de Pagesos també han demanat que s'eviti la reincidència augmentant la vigilància a persones que es dediquen a la venda de maquinària agrícola de segona mà, on es podria vendre material robat. Salomó Torres ha explicat que dimarts es reuniran els afectats per valorar les patrulles tot i que ha apuntat que segurament decidiran allargar una setmana més les rondes de vigilància, que també podrien ampliar-se a algun altre municipi.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.