Punt divers

Horta de Sant Joan homenatjarà aquest cap de setmana els cinc bombers morts en l'incendi dels Ports

La localitat d'Horta de Sant Joan (Terra Alta) homenatjarà aquest cap de setmana en un acte íntim els cinc bombers morts el 21 de juliol en l'incendi forestal que va afectar el parc natural dels Ports. Dissabte al matí, després de rebre als familiars de les víctimes tindrà lloc a l'església d'Horta una cerimònia religiosa en record dels bombers morts. Posteriorment, els assistents es desplaçaran fins al mirador dels Ports on es retrà homenatge a les víctimes de l'incendi. Els actes, organitzats per l'Ajuntament d'Horta de Sant Joan, continuaran diumenge amb la celebració de la cursa de les Roques que comptarà enguany amb un recorregut especial per la zona devastada pel foc.

La cursa sortirà també d'Horta de Sant Joan i tindrà un recorregut especial ja que molts trams del recorregut passaran per les zones devastades perquè els participants puguin comprovar in situ les dimensions d'aquella catàstrofe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.