Punt divers

Urbanisme aprova el POUM de Sallent després de múltiples intents

La Comissió d'Urbanisme de la Catalunya Central ha aprovat definitivament, aquest dimecres a Igualada, el Pla d'Ordenació Urbanística Municipal de Sallent (Bages). Després d'algun intent fallit, la Comissió d'Urbanisme va tornar suspendre el POUM de Sallent el 10 de novembre de 2009 a Solsona però va donar tres mesos a l'Ajuntament per redactar un text refós amb les prescripcions que va incorporar la comissió. Així, el 4 de gener de 2010 l'Ajuntament va sol·licitar la redacció del text refós que va anar a càrrec de la Direcció General d'Urbanisme d'acord amb l'Ajuntament i que s'ha aprovat definitivament aquest dimecres. Principalment, Urbanisme ha donat suport tècnic en al redacció del POUM.

Un cop aprovat, Urbanisme té la intenció de publicar-lo de forma 'immediata', segons ha explicat el director general d'Urbanisme, Pere Solà, ja que del POUM 'en depèn l'activitat residencial però també l'econòmica' i sobretot de l'empresa minera del municipi Iberpotash. A més, aquest nou POUM té especial incidència en la zona del barri l'estació, com ha explicat Solà, que la converteix en un 'sistema d'espais lliures', és a dir, de parcs i jardins. Els edificis d'aquest barri pateixen problemes estructurals deguts als moviments de subsòl cada vegada més accelerats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.