Punt divers

Més de 200 persones es concentren a Móra d'Ebre en contra del cementiri nuclear

Més de 200 persones s'han concentrat aquest vespre a la plaça Sant Roc de Móra d'Ebre, a les portes de la seu del Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, per rebutjar que el municipi d'Ascó presenti candidatura per acollir el cementiri nuclear. Sota les consignes de 'Ascó, la Ribera diu que no', 'Ascó, Catalunya diu que no', i, fins i tot, demanant la dimissió de l'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal (CiU) 'Vidal, dimissió', veïns de Móra d'Ebre i d'altres municipis de la Ribera d'Ebre i també de la resta de comarques de les Terres de l'Ebre han rebutjat la decisió que aquest dimarts té previst prendre l'Ajuntament d'Ascó en plenari.

La concentració ha volgut donar suport així als consellers comarcals que des d'aquest diumenge la tarda s'han tancat a la seu de l'ens per rebutjar el posicionament de l'Ajuntament d'Ascó. La tancada acabarà aquest dimarts al matí, coincidint amb la convocatòria del plenari. El conseller comarcal i regidor de Miravet, Josep Maria Sáez (ERC), ha demanat als assistents que vagin a Ascó aquest dimarts per demostrar el rebuig al cementiri nuclear 'de manera pacífica'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.