Punt divers

Absolt un jove de l'Escala acusat de violar el germà menor d'edat

L'Audiència de Girona ha absolt un veí de l'Escala acusat de violar el seu germà menor d'edat. El processat s'enfrontava a una pena de vuit anys i sis mesos de presó, a pagar una indemnització de 6.000 euros pels danys morals i a no poder acostar-se al seu germà a menys de 500 metres durant deu anys però la sentència conclou que 'no s'ha pogut acreditar que els fets relatats pels menors siguin reals'. El nen, que en el moment dels fets tenia deu anys, va explicar que entre el 2004 i els primers mesos del 2005 el seu germà l'obligava a despullar-se i es masturbava damunt seu. A més, deia que l'amenaçava amb matar-lo si ho explicava a algú.

El menor d'edat estava internat en un centre d'acolliment sota la tutela de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència. Set mesos després de l'internament i quan van plantejar-li la possibilitat de tornar amb la família, el menor va explicar que el seu germà havia abusat sexualment d'ell. Segons la seva versió, el seu germà l'obligava a anar al subterrani de la casa, el feia despullar i tombar poca avall i, llavors, es masturbava fins ejacular sobre seu. En altres ocasions, abusava d'ell en un bosc pròxim a la platja d'Empúries. L'acusat va declarar durant el judici que el germà s'havia inventat els fets perquè no volia tornar amb la seva família. La sentència considera que no ha quedat provat que hi hagués un delicte continuat d'abusos sexuals i, per això, l'han absolt.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.