Punt divers

Mor un ciclista en un atropellament a Mont-Roig del Camp

Un ciclista ha mort, dos més han resultat ferits greus i alguns més han patit ferides lleus en un accident que ha tingut lloc a la carretera N-340 al seu pas per Mont-Roig del Camp, al Baix Camp, a prop de la zona coneguda com a Miami Platja. Els fets han tingut lloc pocs minuts després de les 12 del migdia d'aquest dimecres, i la policia encara investiga els fets, per la qual cosa les dades d'afectats són encara provisionals. La primera hipòtesi apunta a que una furgoneta ha perdut el control per causes que es desconeixen i s'ha precipitat contra el grup de ciclistes.

Els serveis d'emergència han tallat els dos carrils de la carretera N-340 i desvien els automòbils per l'autopista AP-7. L'accident ha tingut lloc al punt quilomètric 1.140 de la carretera, i s'ha tallat mig quilòmetre de circulació. A dos quarts de dues del migdia el tram restava encara tallat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.