Punt divers

Dos detinguts a les Valls de Valira amb més de 5.500 paquets de tabac de contraban

La Guàrdia Civil va detenir aquest diumenge dues persones quan intentaven accedir a Catalunya per una pista forestal de les Valls de Valira (Alt Urgell). Als volts de dos quarts de vuit del matí, agents del cos van veure a la pista forestal de la Burna, dos vehicles, un cotxe Peugeot 406 i un quad Yamaha carregat amb un remolc amb paquets negres. La policia va aturar els dos vehicles i hi va trobar 5.520 paquets de tabac ros de diverses marques, 100 cigars purs, un quilo de picada de tabac i 12 ampolles de begudes alcohòliques, material que estaria valorat en uns 16.838,50 euros.

Davant els fets, la policia va detenir pel delicte de contraban els dos conductors, M. L. N, de 40 anys i nacionalitat francesa. i J. M. M. O., de nacionalitat portuguesa i 42 anys, ambdós residents a França. Els detinguts van quedar a disposició del Jutjat d'Instrucció nº 2 de La Seu d'Urgell, de la mateixa manera que els vehicles i el material intervingut.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.