Punt divers

El PSC presentarà una esmena als PGE per a l'elaboració de l'estudi informatiu del desdoblament de la N-420

El diputat del PSC per Tarragona, Francesc Vallès, ha anunciat aquest dijous que el grup socialista presentarà una esmena als Pressupostos Generals de l'Estat (PSC), a càrrec de la disposició addicional tercera de l'Estatut, per a l'elaboració d'un estudi informatiu per convertir en autovia la N-420. Segons Vallès, amb aquesta esmena el PSC 'compleix amb el compromís que va assumir', és a dir, l'inici de les obres el pròxim 2010, amb la construcció de les variants de Corbera d'Ebre (Terra Alta), Gandesa i Riudecols (Baix Camp); les actuacions de millora, modernització i adequació del traçat actual i la reserva de l'espai necessari perquè més endavant es pugui fer el desdoblament d'acord amb el Govern.

El PSC ha demanat a la resta de forces polítiques que donin suport a aquesta esmena i que 'deixin de fer accions unilaterals que no porten enlloc'. Vallès ha destacat que el PSC 'els ofereix signar aquesta esmena conjuntament' ja que 'és l'hora de defensar de veritat el territori'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.