Punt divers

Folgueroles amplia el pati de l'escola bressol que s'ha quedat petit per l'augment d'alumnat

Folgueroles (Osona) ampliarà en uns 150 metres quadrats més el pati de la llar d'infants municipal El Patufet. Segons ha explicat l'alcalde, Carles Baronet (Independents) a l'ACN el patit actual s'ha 'quedat petit'. Baronet diu que la zona d'esbarjo del centre 'és la mateixa' que tenia el centre quan només tenia 40 alumnes. Actualment van al centre 110 infants. Les obres d'ampliació es finançaran amb l'aportació del segon Fons d'Inversió Estatal Local (FEIL). La previsió és que al proper curs l'ampliació del pati ja pugui entrar en funcionament. El projecte tindrà un cost estimat de més de 40.000 euros.

El pati s'ampliarà en el terreny que queda entre la finalització del pati actual i el nou centre de dia per la gent gran. Aquesta connexió 'generacional' és un dels fets que més valora l'alcalde d'aquest municipi osonenc. El fet que des del centre de dia es pugui veure els nens jugant al pati pot ser, segons l'alcalde, 'una distracció més' pels usuaris. L'alcalde ha destacat que les obres podran començar quan acabi el procés administratiu perquè l'actuació en l'ampliació del pati 'no modifica el dia a dia' de la llar d'infants.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.