Punt divers

Absolts dos sindicalistes d'una demanda penal interposada per Gran Pallars

Dos membres del Punt d'informació sobre drets laborals i socials del Pallars (PILLUM) han estat jutjats al Jutjat de Tremp per una demanda penal que els va interposar l'empresa Gran Pallars. Se'ls acusava de repartir fulletons, haver fet unes pintades a la carretera d'accés a les pistes de Port-Ainé i penjar pancartes denunciant irregularitats de les pistes d'esquí. Després d'haver declarat davant del jutge han quedat absolts. Els acusats han negat els fets i han dit que l'únic que van fer és enviar un burofax a l'empresa posant de manifest un seguit d'irregularitats per part de l'empresa que afectaven als treballadors. A la porta del Jutjat de Tremp s'hi ha concentrat unes trenta persones.

Els dos membres del PILLUM han dit que seguiran treballant per defensar els drets dels treballadors i donar assessorament, i han explicat que a partir d'ara ho faran des del Sindicat de la Muntanya, adherits a la CGT. També han explicat que s'estan plantejant presentar una queixa als Mossos d'Esquadra per l'actuació desproporcionada que van tenir a l'hora d'acusar-los sense tenir cap tipus de prova pels fets que se'ls ha imputat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.