Punt divers

Els sis municipis del Ripollès on s'ha fet la consulta registren una participació del 27,5%

Els sis municipis del Ripollès que han fet la consulta sobre la independència de Catalunya aquest 13 de desembre han registrat una participació del 27,5%. Els participants en la consulta s'han decantat pel sí en un 96,1%, segons han informat des dels col·lectius promotors. En el cas dels municipis de Pardines i Toses tots els vots emesos han optat per la papereta del sí i no hi hagut ni vots del no ni vots en blanc. A Ripoll, la capital de la comarca, la participació s'ha situat al 24,8% i s'han recollit un total de 2.366 sufragis, per sota de la participació de les eleccions europees. El 95,61 % ho han fet al favor del si.

El major percentatge de participació s'ha registrat en els quatre pobles de la Vall de Ribes. A Pardines s'han recollit 66 vots el que significa una participació del 46 % del cens. A Toses han anat a votar 51 persones fet que suposa una participació d'un 39,23 %. A Planoles la participació ha estat del 38,58 % i de les 98 persones que han votat 95 ho han fet a favor del sí.Ribes de Freser també ha superat la participació de Ripoll, amb un 35 % de participació. Un total de 617 persones de les 633 que han votat han recolzat la independència de Catalunya. Vallfogona ha sigut el poble del Ripollès amb més participació, amb un 51 %. De les 102 persones que han votat 95 ho han fet amb la butlleta del sí.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.