Punt divers

Tret de sortida d'ERC a les municipals al Pallars dient que prioritzarà la qualitat per sobre la quantitat de llistes

El President d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, ha visitat alcaldes de les comarques dels Pallars per preparar les properes eleccions municipals. Puigcercós ha dit que amb aquesta visita donen el tret de sortida a la preparació de les properes eleccions i ha afegit que es preveuen difícils a causa de la situació de crisi econòmica. Segons Puigcercós 'són les eleccions més importants per ERC perquè ens assenten al territori'. Les expectatives a l'hora de formar llistes i d'aconseguir representativitat en els ajuntaments ha dit que són altes però ha volgut deixar clar que 'el primer objectiu és guanyar en qualitat i no prioritzar la quantitat de llistes'.

De tota manera, Joan Puigcercós, han dit que esperen arribar a les vint llistes presentades entre el Pallars Jussà i Pallars Sobirà. En l'anterior legislatura en van presentar un total de disset. Puigcercós preveu que serà difícil confeccionar llistes davant la situació de crisi econòmica que viu el país i l'ofec econòmic de molts Ajuntaments.Puigcercós ha visitat les vinyes del Castell d'Encus al terme de Talarn, un viver d'alta qualitat amb climatització i cultiu de vinyes del segle XXI. També s'ha entrevistat amb alcaldes i empresaris del Pallars Jussà i el Pallars Sobirà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.