Punt divers

Caixa Girona aprova sumar-se al projecte de fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu

El Consell d'Administració de Caixa Girona, reunit aquest dilluns en sessió extraordinària, ha acordat incorporar-se al projecte de fusió de les caixes de Sabadell, Terrassa i Manlleu. Segons l'entitat gironina, les transformacions en el marc econòmic i financer fan aconsellable tenir entitats d'estalvi 'més potents i competitives però que a la vegada conservin íntegrament l'arrelament territorial i la cultura cooperativa'. El projecte de fusió de Caixa de Girona amb les altres tres entitats compta amb el vistiplau del Departament d'Economia i Finances i del Banc d'Espanya, que destaquen és 'un model de referència en el procés de reordenament financer espanyol'.

La representació de les caixes en els òrgans de govern de l'entitat resultant de la fusió anirà en funció de les proporcionalitats de cada una d'aquestes caixes, els balanços i els recursos propis.En dates de tancament del 2008, Caixa de Girona tenia 6.886 milions d'euros en volum de dipòsits, uns recursos propis de 683 MEUR i uns resultats nets de 26 MEUR. L'entitat gironina aportarà 229 oficines, la majoria d'elles ubicades a les comarques gironines i barcelonines. D'altra banda, s'ha acordat que Caixa Girona mantingui la marca actual i la seu central a Girona, així com les oficines i l'obra social, que seguiran tenint la marca de l'entitat gironina.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.