Punt divers

Dos detinguts per tràfic de drogues a Lleida

Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dijous Seku S. de 26 anys, nascut a Mali i veí de Lleida durant un control preventiu de drogues al centre històric de Lleida. Els agents van ser testimonis, a tres quarts de nou del vespre, d'una compra venda a la plaça Cervantes de la ciutat. En identificar-se, el venedor va fugir llençant a terra un embolcall amb cinquanta grams de cocaïna. Els Mossos el van aturar i li van trobar cinc dosis més de cocaïna i set bosses de Marihuana. Segons la unitat de drogues del Ministeri de l'Interior, el material està valorat en 3.375 euros. Per altra banda, aquest dimecres es va detenir Musa S. de 42 anys, gambià i veí de Lleida per vendre heroïna al barri de Cappont.

Aquesta última detenció, que va tenir lloc a l'avinguda Doctora Castells de Lleida, és fruit d'una investigació iniciada a començaments del mes d'abril. En el moment de la detenció, l'home duia a sobre dues dosis d'heroïna. Tots dos detinguts està previst que passin pròximament a disposició judicial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.