Punt divers

La Masella atribueix l'allau al pas dels tres surfistes accidentats

L'estació de la Masella ha emès un comunicat on atribueix l'allau que hi ha hagut aquest migdia al pas dels tres surfistes que han resultat ferits fora de les pistes balissades de l'estació. A causa de l'allau que ha afectat els tres surfistes dos n'han sortit il·lesos i un ha hagut de ser atès pels serveis de rescat, integrats pels serveis de pistes de Masella, el Servei Mèdic de l'Estació i els cossos de seguretat. L'estació ha informat que l'avís de l'emergència s'ha produït quan faltaven deu minuts per dos quarts d'una i que automàticament s'ha posat en marxa l'operatiu de rescat encapçalat pel Servei de Pistes i el Servei Mèdic de l'Estació d'Esquí de Masella.

Tot seguit s'han desplaçat al lloc dels fets els cossos dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i els Mossos d'Esquadra. El lloc de l'accident ha sigut en el sector de Coma Pregona, fora de les pistes balissades de l'estació d'esquí de Masella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.