Punt divers

Les ventades podran superar aquest nit i dimarts els 125 km/h al Baix Camp, el Baix Ebre i el Montsià

El Servei Meteorològic de Catalunya alerta que les ratxes de vent podran superar els 90 km/h des d'aquest dilluns a la nit fins a dimarts al migdia, tot i que en algunes comarques podran passar dels 125 km/h. En concret, qualifica la situació per a avui i demà de 'risc' per les ventades probables (entre el 30 i el 70% de probabilitat que es produeixin) a l'Alta Ribagorça, el Baix Camp, el Baix Ebre, el Montsià, el Pallars Sobirà i la Val d'Aran des de les set del vespre d'avui fins a les set del matí de dimarts, tot i que en algunes d'aquestes comarques -el Baix Camp, el Baix Ebre i el Montsià-, és probable que se superin els 126 km/h. Pel que fa al Pirineu, el llindar se superarà a cotes altes.

D'altra banda, la Direcció General de Protecció Civil manté activada des d'aquest migdia la fase d'alerta del Pla especial d'emergències per risc de nevades a Catalunya (Neucat). D'acord amb l'avís del SMC de risc per neu, el Pla continuarà activat entre les set del vespre d'avui i les set del matí de demà, per superació del llindar de gruix de neu superior a 5 cm a cotes més altes dels 700 metres, amb un grau de probable a la Val d'Aran, i amb un grau de possible a l'Alta Ribagorça i el Pallars Sobirà. Les precipitacions seran en forma de neu a totes les cotes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.