Punt divers

Foment manté la voluntat de fer efectiu el traspàs de Rodalies Renfe a la Generalitat l'1 de gener del 2010

El secretari d'Estat de Planificació i Infraestructures, Víctor Morlán, ha manifestat aquest dilluns a Lleida en la inauguració de dos nous trams de l'autovia A-22 entre Lleida i Osca que el Ministeri de Foment manté la voluntat de fer efectiu el traspàs de Rodalies Renfe a la Generalitat l'1 de gener del 2010. Tot i no dependre de la secretaria que encapçala si no de la secretaria d'Estat de Transports, Morlán s'ha mostrat convençut que el traspàs de Rodalies a la Generalitat es complirà en la data prevista finalment 'sense cap mena de dificultat'.

Morlán també s'ha referit a les proves efectuades en la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona en què s'ha superat la velocitat de 350 km/h en el marc de la segona fase de proves de seguretat en aquesta línia. Tot i això, el secretari d'Estat ha deixat clar que de moment 'no hi ha cap decisió presa' perquè que els TGV puguin circular a aquesta velocitat per la línia ja que 'una cosa es que es pugui anar a 350 i l'altra que s'hi vagi'. Així ha explicat que la segona fase de proves, que ha permès assolir aquesta velocitat de 350 km/h, ha estat superada en molts dels trams de la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.