Punt divers

Detinguts dos homes per robar electrodomèstics en pisos d'obra nova a Roda de Barà

Agents de la Policia Local de Roda de Barà (Tarragonès) van detenir la nit de dissabte passat dos homes, A.S.C. de 25 anys i A.P.L. de 55 anys, tots dos veïns del Vendrell, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força. La Policia Local els va sorprendre mentre sortien d'un nou complex residencial situat al carrer President Lluís Companys, on s'hi troben pisos que estan a la venda i per tant no hi viu ningú. En trobar-se amb els agents els presumptes lladres van fugir a peu per diferents carrers del municipi. Després del seguiment van ser detinguts i es va comprovar que havien comès robatoris amb força en vuit habitatges.

Els lladres van robar d'aquests habitatges diversos electrodomèstics que ja estaven preparats per ser carregats en un vehicle. Presumptament els detinguts van saltar la tanca del complex i van entrar als habitatges a través de les balconeres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.