Punt divers

L'Institut Català de les Dones incrementa un 21% el pressupost per als Serveis d'Atenció a l'Alt Pirineu i Aran

L'Institut Català de les Dones (ICD) incrementarà aquest any en un 21% el pressupost que destina a reforçar els Serveis d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) de la demarcació de l'Alt Pirineu i Aran. Aquest increment servirà per millorar els serveis d'atenció a les dones dels Consells Comarcals de l'Alt Urgell, Alta Ribagorça, Pallars Jussà/Ajuntament de Tremp, Consell General de la Vall d'Aran i Ajuntament de Sort. La presidenta de l'Institut, Marta Selva, signarà aquest dimecres el suport econòmic i de col·laboració que l'ICD ofereix als SIAD. Aquest suport econòmic i de col·laboració es formalitza a través d'un contracte programa, que és el document que aquest dimecres es firmarà.

L'objectiu dels contractes programa és enfortir les polítiques locals de suport a les dones i promoure la consolidació i/o creació d'espais de referència que atenguin les seves necessitats. El nou marc de col·laboració i coordinació entre l'ICD i els ens locals respon a criteris d'equilibri territorial i universalitza l'accés a aquests serveis. Els SIAD són serveis que donen informació, orientació i assessorament en tots els aspectes relacionats amb la vida de les dones: àmbit laboral, social, personal, familiar i altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.