Punt divers

L'Escola del Consum de Catalunya s'instal·la per primera vegada al Solsonès amb el 100% dels tallers reservats

Uns 450 alumnes d'educació primària, secundària i especial de la comarca participaran en els tallers sobre educació del consum que es faran al Consell Comarcal del Solsonès. Solsona serà fins el dia 30 d'abril la seu itinerant de l'Escola del Consum de Catalunya (ECC). L'Escola és un servei de l'Agència Catalana del Consum (ACC) que té per objectiu divulgar els drets i els deures dels consumidors al món educatiu. Les activitats proporcionen als estudiants eines perquè puguin construir el seu model de consum des d'una perspectiva 'activa, reflexiva i autònoma', han explicat des de l'organització.

L'objectiu de l'escola és formar, de manera totalment gratuïta, els escolars en matèria de consum. Aquesta formació s'articula a través de tallers adreçats a alumnes d'Educació Primària, Educació Secundària Obligatòria, Batxillerat, Cicles Formatius i Educació Especial. Les activitats proporcionen als estudiants eines perquè puguin construir el seu model de consum. També els permeten adquirir coneixements bàsics sobre els seus drets com a consumidors i la manera d'exercir-los, així com sobre els seus deures. L'escola va començar la seva activitat l'octubre de l'any 2003 i durant els dos primers anys va impartir els tallers des de la seu central ubicada a Barcelona. L'any 2005, i coincidint amb el tercer curs escolar, es va posar en funcionament la seu itinerant de l'Escola del Consum de Catalunya per donar resposta a les demandes dels centres escolars situats lluny de Barcelona.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.