Punt divers

L'expresidenta de Xile, Michelle Bachelet, visita Temps de Flors convidada pel PSC

L'expresidenta de Xile, Michelle Bachelet, ha passejat aquest dissabte durant dues hores pels carrers del Barri Vell de Girona i ha gaudit de les instal·lacions de Temps de Flors. L'única dona que ha ocupat el màxim càrrec institucional del país sud-americà ha destacat el 'caràcter patrimonial' de la ciutat de Girona i s'ha manifestat 'emocionada' per l'exposició Temps de Flors. Michelle Bachelet va acceptar la invitació del grup municipal del PSC de Girona aprofitant la seva visita a Barcelona per la concessió del doctorat honoris causa de la Universitat Pompeu Fabra.

Bachelet s'ha mostrat sorpresa i emocionada pel 'caràcter patrimonial' de la ciutat i ha volgut felicitar l'Ajuntament per l'exposició que aquests dies omple de flors els carrers i recintes de la ciutat. Bachelet ha destacat aquesta iniciativa com 'una manera d'obrir les portes de la ciutat als visitants i fer que la cultura sigui part de la vida mateixa'.Durant la visita Bachelet ha estat acompanyada per l'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, la diputada al Parlament Pia Bosch i els tinents d'alcalde de la ciutat Joan Pluma i Isabel Salamaña.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.