Punt divers

Ros assegura que les companyies aèries posaran a la venda els bitllets des d'Alguaire en 'qüestió de dies'

L'alcalde de Lleida, Àngel Ros, no ha volgut confirmar les possibles destinacions que, a banda de París, s'ofertaran des de l'aeroport de Lleida-Alguaire. Ha assegurat que ho faran les mateixes companyies en qüestió de dies, just en el moment en què es posin a la venda els bitllets. Tot i que les especulacions parlen d'un vol a Palma de Mallorca, el paer en cap només ha confirmat que està assegurada una destinació dins l'estat espanyol, però que no es pot confirmar perquè la companyia encara no ha signat el contracte. El Govern ja va anunciar el 4 de desembre que la connexió amb París està assegurada i que també hi haurà dos vols més a països europeus, a més de la connexió amb una ciutat espanyola.

Segons Àngel Ros, en la compareixença del conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, del 4 de desembre, es va donar 'tota la informació que es podia donar, doncs s'està respectant la voluntat de les companyies de fer elles mateixes l'anunci'. L'alcalde ha destacat la confirmació de que tres companyies vulguin operar a l'aeroport.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.