Punt divers

La reunió entre els treballadors i la direcció d'Antaix sobre les condicions del nou ERO temporal acaba sense acord

Els representants dels treballadors de la fàbrica de mobles Antaix de la Sénia (Montsià) s'han reunit aquest dimecres amb la direcció de l'empresa per intentar arribar a un acord sobre les condicions del nou ERO temporal que afectarà la plantilla durant un any. La reunió ha acabat sense acord, ja que l'empresa continua demanant que, durant aquest període, els més de 200 treballadors d'Antaix facin 180 dies d'atur, mentre que els representants sindicals exigeixen que es facin 120 dies. Els treballadors duran a terme una assemblea el pròxim dilluns, on el comitè els informarà sobre les negociacions, i el dimecres tornaran a reunir-se empresa, sindicats i representants de Treball per buscar un acord.

Aquest serà el segon ERO temporal que presenti l'empresa Antaix, ja que aquest 28 de febrer s'esgota l'expedient que hi ha vigent des de fa un any, durant el qual els treballadors han estat aturats 180 dies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.