Punt divers

Felip Puig diu que hauria fet el mateix que l'alcalde d'Ascó, defensar els interessos del seu poble

Felip Puig, secretari general adjunt de CDC, ha dit que ell hauria fet el mateix que l'alcalde d'Ascó, que és defensar els interessos del seu poble però ha afegit que aquesta decisió 'entra en contradicció amb les directrius i el plantejament que tenim en visió de país'. En declaracions a El món a RAC1, Puig ha assegurat que 'ells han pres la decisió que creuen que serà millor per al seu municipi. I nosaltres considerem que aquesta infraestructura avui no pertoca a Catalunya'.

Puig ha dit que obriran l'expedient per analitzar en quina mesura ha entrat en contradicció amb els nostres deures com a militants i ha afegit que alguns expedients han acabat amb l'expulsió de militants del partit. 'No sé si ara pot passar això', ha afegit. Puig ha assegurat que 'finalment, s'haurà de tenir en compte si la candidatura acaba guanyant'. Segons el secretari general adjunt de CDC 'no crec que hi hagi atenuants pel fet d'haver advertit Artur Mas que optarien a tenir el magatzem nuclear' i ha assegurat que 'no hi ha hagut cap divergència ni posició crítica ni com a CDC ni com a UDC'.Segons ha especificat Puig 'CiU no som antinuclears. Però sí que creiem que Catalunya, amb una tercera part de les centrals nuclears de l'estat, amb un mapa energètic que l'estat continua sense orientar d'una manera ben decidida, en aquests moments, una infraestructura com aquesta, no toca'. Puig s'ha mostrat confiat que la camdidatura no prosperi. 'Hi ha vint-i-cinc diputats del PSC al Congrés. Si són coherents amb aquest plantejament, estic convençut que el cementiri nuclear no vindrà a Catalunya'.Sobre la vaga dels cinemes, Puig ha dit que 'és una posició de força exagerada que respon a una iniciativa del govern que va més per la via de l'amenaça i de la imposició que no del diàleg. 'Hi ha molt poca comprensió', ha dit i ha afegit que 'cal que el govern intenti dialogar i negociar, no només legislar des d'una perspectiva de nou errònia. I parlo amb coneixement de causa perquè, en alguns moments, segurament, vam cometre alguns errors similars'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.