Punt divers

Carod-Rovira destaca la 'falta de prestigi' del TC davant la imminent reunió per tractar la sentència de l'Estatut

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, ha destacat la 'falta de prestigi' del Tribunal Constitucional davant la reunió prevista pels dies 14 i 15 d'abril que estudiarà els recursos presentats contra l'Estatut. Encara no se sap si la reunió servirà per enllestir la sentència definitiva desprès de tres anys i mig des que el Partit Popular, el defensor del poble i altres organismes la recorreguessin. Carod-Rovira ha defensat la constitucionalitat de l'Estatut i ha destacat que no és 'gaire normal' en democràcia que un tribunal constitucional 'd'aquestes característiques' pugui modificar la opinió del Parlament de Catalunya, del Congrés, del Senat i d'un poble expressat a les urnes.

El vicepresident del Govern, Josep Lluís Carod-Rovira, ha defensat la constitucionalitat de l'Estatut davant la imminent reunió del Tribunal Constitucional prevista pels dies 14 i 15 d'abril que estudiarà els recursos presentats contra el text. És incert encara si aquesta reunió suposarà enllestir la sentència definitiva després de tres anys i mig des que el Partit Popular, el defensor del poble i altres organismes la recorreguessin. Carod-Rovira ha explicat que el Govern de la Generalitat entén que l'Estatut 'cap perfectament en el marc legal vigent', i per tant que és constitucional. A més, el vicepresident del Govern ha destacat la 'falta de prestigi del Tribunal Constitucional'.Per això creu que no és 'gaire normal' en democràcia que un tribunal constitucional d'aquestes característiques pugui modificar la opinió del Parlament de Catalunya, del Congrés dels Diputats, del Senat i sobretot d'un poble expressat a les urnes.A més, ha afirmat rotundament, que 'en democràcia s'entén que una vegada ha parlat el poble no pot parlar ningú més'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.