Punt divers

El desdoblament complet de la C-17 fins a Ripoll quedarà enllestit a finals del 2011

Les obres del desdoblament complet de la C-17 fins a Ripoll estaran enllestides a finals del 2011. Així ho ha assegurat el conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, que aquest divendres a la tarda ha visitat els treballs a l'alçada del túnel de Sant Quirze de Besora (Osona) que s'ha acabat de perforar. Nadal ha explicat que a la tardor del 2010 està previst que estigui desdoblat fins a l'enllaç amb Sora (Osona) i que els treballs fins a Ripoll quedaran acabats a finals del 2011. El conseller ha destacat que es podran mantenir els terminis i ha assegurat que l'obra està en 'plena marxa' en resposta a les veus que 'posaven en dubte la continuïtat dels treballs'.

El conseller de Política Territorial, Joaquim Nadal, ha deixat clar, davant dels representants polítics d'Osona i el Ripollès, que les obres estan en 'plena marxa'. D'aquesta manera ha volgut fer callar les veus que posaven en dubte la continuïtat de l'obra després del 'parèntesi' que hi va haver quan es va finalitzar la variant de Les Masies de Voltregà. Nadal ha recordat que la variant de Les Masies de Voltregà es va poder fer 'tant de pressa' perquè estava pressupostada, tenia el projecte acabat i 'la vam poder anticipar' respecte el conjunt de la concessió. El conseller ha dit que després hi va haver un 'parèntesi d'espera perquè per la resta del trajecte calia aprovar el projecte'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.