Punt divers

Un detingut per tràfic de droga i tres enxampats amb cocaïna a sobre en un bar de Sant Feliu de Guíxols

Els Mossos d'Esquadra han detingut Issame B., de 30 anys, nacionalitat marroquina i veí de Sant Feliu de Guíxols, per tràfic de drogues. Els mossos van saber que en un bar de la població es consumien substàncies estupefaents. Arran de la investigació, la policia va constatar que en les immediacions del local, freqüentat per un grup reduït de persones, voltava sempre un vehicle. El conductor del cotxe entrava i sortia sovint del local. També van observar que entraven i sortien del bar persones que no hi prenien cap consumició. Per això, la matinada del 13 de juny van desplegar un dispositiu especial.

El dispositiu va culminar amb l'entrada i escorcoll al local. Allà, els mossos van aixecar dues actes administratives perquè algunes persones del local portaven paperines amb cocaïna. En el vehicle que passava sovint per davant el bar, hi van trobar tres paperines amagades al para-sol. Els mossos van aturar el cotxe sospitós, van trobar la droga i van denunciar el conductor per la via administrativa, aixecant la tercera acta. Pel que fa a l'home que va acabar detingut, Issame B., es trobava a l'interior del local en el moment de l'entrada. Portava a sobre una paperina -presumptament de cocaïna-, un petit tros d'haixix i 50 euros fraccionats en bitllets. Els mossos, a més, van trobar-li les claus del vehicle que durant la investigació la policia havia constatat que freqüentava l'establiment, de manera que van escorcollar el vehicle. En un amagatall situat entre la xapa i el sostre de tela, just per damunt del retrovisor, els mossos van localitzar sis paperines més. Per tots aquests fets els agents el van detenir com a suposat autor d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues). El detingut, amb diversos antecedents, va passar a disposició del Jutjat d'instrucció de Sant Feliu en funcions de guàrdia.El dispositiu va comptar amb la participació de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO), la Unitat Canina i la Unitat Regional de Policia Administrativa de Girona (URPA), a més d'efectius de les unitats de Seguretat Ciutadana i Investigació de la comissaria de Sant Feliu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.