Punt divers

El Departament de Treball promou la creació de 84 nous llocs de treball al Pallars Jussà

La consellera de Treball, Mar Serna, ha anunciat aquest dimecres al Pallars Jussà la creació de 84 llocs de treball a la comarca. La majoria de persones són contractades amb plans d'ocupació (76). La resta, sis són programes de desenvolupament local i dos programes d'orientació professional. En total es portaran a terme 74 accions que suposaran una inversió de 945.000 euros. La consellera Serna ha dit que s'ha incidit de manera especial en el Pallars Jussà donat que és una de les comarques més deprimides de Catalunya. Totes les accions s'han portat a terme mitjançant el Servei d'Ocupació de Catalunya per millorar l'ocupació de les persones que es troben en atur o en risc d'exclusió social.

Deu Ajuntaments de la comarca s'han beneficiat dels plans d'ocupació. Concretament són els de Tremp, Abella de la Conca, Castell de Mur, Isona i Conca Dellà, la Pobla de Segur, la Torre de Capdella, Salàs de Pallars, Sant Esteve de la Sarga, Senterada i Talarn. El Consell Comarcal del Pallars Jussà també se'n ha beneficiat. Un total de quatre entitats també se'n han beneficiat; Ruravitàlia, Associació Cultural dels Raiers de la Noguera Pallaresa, Associació Fira d'Art de Salàs i l'ADF Pleta Verda de Salàs de Pallars.La consellera Serna ha dit que els recursos destinats al Pallars Jussà són superiors als que els pertocaria donades les característiques de comarca deprimida. Serna ha explicat que la ratio de recursos per número de persones en atur és superior a la que els pertocaria. La consellera ha dit que l'Ajuntament de Tremp s'ha encarregat de dinamitzar molt bé la ciutat motiu pel qual s'hi ha destinat recursos importants en la creació d'agents d'ocupació i desenvolupament local. Concretament n'han incorporat dos.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.