Punt divers

La direcció d'ERC participarà activament en la campanya a favor del sí per la consulta del 13 de desembre a Osona

ERC portarà a Osona els seus principals dirigents per fer campanya en favor del sí en la consulta sobre la independència del 13 de desembre. Durant els propers dies passaran per Osona per participar en diversos actes el president d'ERC, Joan Puigcercós, el secretari general, Joan Ridao,els diputats Anna Simó, Marina Llansana, Josep Maria Freixanet i el diputat al Congrés, Joan Tardà o l'eurodiputat Oriol Junqueras. Els republicans utilitzaran durant la campanya el lema 'Fem un pas endavant. Vota Sí' en la defensa d'aquesta opció en aquesta consulta que es farà a 34 dels 51 municipis d'aquesta comarca catalana interior.

Els actes començaran aquest dissabte 28 de novembre a Manlleu amb la presència de Joan Puigcercós. Diumenge, Joan Tardà participarà a la fira Joc de Tona. El 3 de desembre a Torelló hi intervindran Marina Llansana i Josep Maria Freixanet i el 4 de desembre Oriol Junqueres serà a Taradell. Joan Ridao visitarà el 5 de desembre el Bisaura i el Lluçanès i el 9 de desembre Anna Simó i Josep Maria Freixanet faran un acte a Vic. Carles Sanuy, president dels republicans a Osona, i Jordi Casals, secretari d'Imatge i Comunicació, consideren que el lema mostra la idea d'ERC que amb les consultes del 13 de desembre del fet que Catalunya ha de fer 'un pas endavant cap al dret a decidir'. Pels dos dirigents republicans osonencs s'està fent un salt qualitatiu perquè es passa de la 'pedagogia a Espanya a fer pedagogia als mateixos catalans sobre el seu dret a decidir què volen ser"Casals animat a la resta de partits a també fer una campanya 'ambiciosa' i crear una dinàmica que porti una gran participació. Casals ha demanant als partits que s'han oposat a les consultes a Osona que 'no facin boicot ni facin campanya a favor de l'abstenció' perquè seria boicotejar el dret 'democràtic a votar i decidir'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.