Punt divers

Pasqual Maragall diu què és des dels Ajuntaments que s'han de projectar les obres dels municipis

L'expresident de la Generalitat, Pasqual Maragall, ha visitat diferents instal·lacions del municipi de Tremp que es van iniciar durant el seu mandat com a President de la Generalitat. Pasqual Maragall ha recorregut els carrers del casc antic de Tremp, on ha entrat a comprar en alguna de les botigues centenàries. Maragall ha defensat els productes de la terra i ho ha exemplificat comprant un xolís del Pallars. L'expresident se n'ha menjat una part mentre passejava pel carrer. Maragall ha visitat posteriorment les obres del teatre de La Lira o el nou Parc de Bombers i ha elogiat la feina que fan els alcaldes dels municipis petits, encarregats de projectar les obres i els Governs de finançar-les, ha dit.

Pasqual Maragall ha dit que des del Govern de la Generalitat va donar un impuls per fer obres com el teatre la Lira, el nou Parc de Bombers o millores a l'Hospital Comarcal del Pallars però que els que van lluitar i s'ho van guanyar van ser l'alcalde i els seus regidors. Maragall ha dit que són els alcaldes els que han de manar i projectar el futur d'un municipi i els de d'alt repartir, en clara al·lusió al Govern i al de l'Estat. Maragall ha dit que durant el seu mandat van ser bastant equànimes i no hi va haver preferències excessives per uns o altres a l'hora de finançar les obres municipals.L'alcalde de Tremp, Víctor Orrit,  ha dit que l'han convidat per mostrar-li la gratitud del poble de Tremp i de l'Ajuntament pel seu suport en obres que van rebre en època del seu mandat com a President. Aquest dimarts li han ensenyat l'estat i evolució d'obres iniciades durant el seu mandat. Orrit ha dit que va ser una tasca altament positiva que s'està concretant en obres importants pel municipi. Maragall durant la seva visita al municipi s'ha mostrat en tot moment molt distès i ha parlat i saludat veïns del poble. En més d'una ocasió ha tret el seu telèfon mòbil per captar fotografies com ara la d'un cartell electoral en el qual es va presentar per darrera vegada com a president del Govern o un mapa cartogràfic al Parc de Bombers amb el qual ha localitzat casa seva.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.