Punt divers

Huguet proposa en la inauguració de la Fira de l'Oli de les Garrigues que l'alta cuina s'uneixi amb l'oli de qualitat

PONENT

La comarca de les Garrigues ha donat el tret de sortida aquest divendres a la 12a Fira de l'Oli i 46a Fira de les Garrigues, a les Borges Blanques. El conseller Josep Huguet ha inaugurat la mostra, que enguany compta amb un centenar d'expositors i espera superar els 60.000 visitants. El conseller ha recomanat a les autoritats garriguenques que estableixin un lligam entre l'oli i l'alta cuina, i s'ha ofert a ajudar des del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa. 'Igual que els cuiners recomanen un bon vi, haurien de recomanar un bon oli, i per això cal aconseguir un contacte amb l'alta cuina', ha dit. L'oli dels Torms, l'Espluga Calba i Arbeca han estat els guanyadors de la recent temporada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.