Punt divers

Saura dóna el tret de sortida a una 52a Fira de Cambrils marcada per la crisi econòmica

El conseller d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Joan Saura, ha donat aquest divendres el tret de sortida a la 52a Fira Multisectorial de Cambrils, que se celebra fins el pròxim diumenge. Saura ha destacat que es tracta d'una celebració 'important' en el calendari firal de Catalunya, i ha manifestat que és primordial 'buscar espais d'intercanvi comercial' com aquest, en temps de crisi. El recinte on se celebra la Fira de Cambrils compta amb 35.000 metres quadrats, hi participaran més d'un centenar d'expositors i més de 200 empreses de la demarcació de Tarragona i d'arreu de l'Estat. Tot i l'actual context econòmic, la fira ha mantingut el mateix nombre d'estands que l'any passat.

L'edició d'aquest any preveu rebre 35.000 visites, el mateix nombre que l'any passat, i es durà a terme en diversos espais de la ciutat, al Parc del Pinaret, a la Plaça Espanya, i al Palau d'Esports, entre d'altres. A banda dels centenars d'expositors, com cada any, la fira oferirà un ampli ventall d'activitats lúdiques, culturals i esportives. Entre aquestes activitats destaquen l'obra 'Políticament Incorrecte. Out of order' de la companyia de teatral La Tecla Teatre, i el concert del grup Tequila, que tindrà lloc aquest divendres al Palau d'Esports. Una de les activitats que atrauen a un major nombre de visitants és el Mercat Medieval, que obrirà el divendres a la tarda i s'allargarà fins diumenge a la nit. A banda de les parades d'artesania, que s'ubicaran a la Plaça Espanya i als seus voltants, el mercat també oferirà diverses activitats d'animació com ara espectacles teatrals i cercaviles.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.