Punt divers

Detingut un venedor ambulant amb 126 peces de roba de marca falsificades per valor de 2.520 euros

La patrulla fiscal territorial de la Guàrdia Civil amb base a l'Ametlla de Mar (Baix Ebre) va detenir, el passat dia 4 de juny, un veí de les Coves de Vinromà (la Planta Alta) per un presumpte delicte contra la propietat industrial per la venda de diferents peces de roba de marca falsificades en un mercadet de l'Ampolla (Baix Ebre). Els agents van confiscar un total de 126 peces, entre les quals, samarretes, xandalls i pijames amb logotips de diferents marques i que les comprovacions posteriors van revelar com a falsificades. El valor de mercat de les quals ascendeix als 2.520 euros. El detingut, Houcine G, de 52 anys, i el material decomissat han passat a disposició del jutjat de guàrdia de Tortosa.

Segons l'institut armat, la detenció va tenir lloc en el marc del seguiment de la venda de peces de marca que confeccionen empreses legalitzades, tant en establiments oberts al públic -com botigues i centres comercials- així com en les parades de mercats, tant en zones turístiques com de l'interior, amb la finalitat de detectar la venda de peces falsificades.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.