Punt divers

Un jove neonazi amenaça un magrebí amb una ampolla i una navalla a Roses arran dels comentaris sobre una pel·lícula

COMARQUES GIRONINES

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove skin head d'ideologia neonazi per amenaçar un noi de procedència marroquina arran dels comentaris que aquest darrer feia sobre la pel·lícula 'American History X'. Els fets van tenir lloc al bar 'El Patio' de Roses (Alt Empordà). Els dos nois, que viuen a la població, es trobaven a l'interior del bar. El jove neonazi es va encarar amb la víctima, el va intentar colpejar amb una ampolla de vidre i el va intimidar amb una navalla. L'agressor és un vell conegut de la policia i ja acumula diversos antecedents i condemnes per fets similars. Després de passar davant el jutge, el jove ha quedat en llibertat amb càrrecs.

  Els fets als quals fa referència el cas van passat el passat 3 de febrer, tot i que fins ara no han transcendit. Segons ha pogut saber l'ACN, cap a les nou del vespre agressor i víctima es trobaven a l'interior del bar 'El Patio' de Roses. El jove skin head té 18 anys, viu a Roses i respon a les inicials d'Oscar M.A. <br/><br/>L'agressor és conegut dins l'àmbit policial perquè ja ha estat detingut en més ocasions per fets similars -vinculats a actituds racistes i xenòfobes- i, fins i tot, se l'ha condemnat judicialment. Aquell dia, el jove es va encarar amb un noi de procedència marroquina que es trobava a l'interior del bar. Eren cap a les noi del vespre, i l'origen de l'agressió va venir arran d'uns comentaris fets pel jove magrebí en relació a aspectes de la pel·lícula 'American History X'.<br/><br/>L'agressor es va encarar amb la víctima, la va intentar colpejar amb una ampolla de vidre i després la va intimidar amb una arma blanca, produint-li lesions (tot i que no de consideració). Els Mossos d'Esquadra el van detenir per un delicte d'amenaces i una falta de lesions. El detingut va passar a disposició del jutjat Número 2 de Figueres i, després de prestar declaració, ha quedat en llibertat amb càrrecs.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.