Punt divers

L'Ajuntament de Reus inicia els tràmits per concedir una distinció municipal a Joan Masdéu, cantant de Whiskyn's

CAMP DE TARRAGONA

La Junta de Portaveus de l'Ajuntament de Reus ha proposat aquest divendres iniciar l'expedient per formalitzar la concessió d'una distinció municipal a Joan Masdéu, cantant de Whiskyn's, en tractar-se 'd'una de les bandes més importants de l'escena pop-rock catalana' i, de forma especial, 'per l'última gira que està preparant per acomiadar-se del públic i per haver dedicat l'últim disc a la ciutat de Reus'. Encara que no s'ha concretat quin tipus de distinció serà, tot apunta a què Joan Masdéu rebrà una Menció Honorífica Municipal. D'altra banda l'Àrea de Cultura de Reus es troba treballant perquè la formació reusenca faci el seu darrer concert de la gira de comiat a la ciutat.

Els Whiskyn's van fer pública la setmana passada la decisió de dissoldre el grup, després de disset anys de trajectòria als escenaris, vuit discos editats i més de 500 actuacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.