Punt divers

L'impost de successions, una entrevista a Montserrat Tura i el finançament d'Unió, a les portades

L'impost de successions, una entrevista a Montserrat Tura i el finançament d'Unió centren algunes de les portades d'aquest dijous. 'L'Avui' obre amb 'El tripartit salva l'impost de successions al límit' i 'La Vanguardia' destaca que 'El Govern pacta una rebaja de sucesiones descafeinada'. 'El Punt' obre amb una entrevista a ala consellera Montserrat Tura qui afirma que 'El PSOE no entén que la veritat d'Espanya passa pel nostre reconeixement nacional'. 'El País' titula 'Enviados de Monhammed VI negocian en EEUU una salida para Haidar', 'El Periodico' diu que 'La fiscalia investiga el finançament d'Unió' i 'Publico' que 'Obama lanza un nuevo plan de paz'.

'ABC' destaca que 'Marruecos vincula la lucha contra el terrorismo a su control del Sahara' i 'La Razón' afirma que 'El PSOE impone disciplina de voto con el aborto y no con los toros'.L'edició gironina d''El Punt' titula 'Front comú dels alcaldes perquè es desdobli la línia de tren entre Ripoll i Vic' i 'Diari de Girona' que 'Un jutjat investiga si va haver-hi maltractaments a menors en un centre d'acollida de Juià'.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.