Punt divers

Jordi Pujol empeny els pagesos a unir-se i apostar per la internacionalització

L'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol, s'ha mostrat confiat amb el futur de l'agricultura 'malgrat la pèrdua de pagesos, que ve acompanyada però per una major professionalització'. 'Des que conec l'agricultura de Lleida sempre l'he vist progressar', ha dit Pujol, que aquest divendres s'ha reunit amb els productors de fruita associats a Catalònia Qualitat. El líder nacionalista els ha recomanat apostar per internacionalització, la creació de marques conjuntes, i la negociació 'de forma unida davant els compradors'. Jordi Pujol ha presentat aquest divendres a la Biblioteca Pública de Lleida el segon volum de les seves memòries.

L'expresident ha recordat que durant la seva presidència va vetllar perquè Lleida comptés amb serveis potents com una universitat que disposés d'estudis que fins llavors només estaven a Barcelona, com l'INEFC o veterinària.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.