Punt divers

Donen l'alta al excursionista que havia estat perdut quatre dies als Ports de Beseit

L'excursionista que va estar perdut quatre dies als Ports de Beseit ha rebut l'alta hospitalària després que ahir va ingressar a l'hospital de Móra d'Ebre. El director de l'hospital, Òscar Ros, ha explicat aquest matí que Pedro C. J. havia estat traslladat en helicòpter al centre sanitari però havia ingressat pel seu propi peu i presentava un bon estat general amb lleugers símptomes per haver estat exposat a baixes temperatures. Segons el director de l'Hospital, l'excursionista no patia 'una hipotèrmia clínica i només li calia una mica de calor i el calor de la família', ha explicat.

Oscar Ros ha explicat que l'excursionista va estar quatre dies en una situació molt complicada que li va generar un gran estrès però que l'afectació a nivell orgànica havia estat 'mínima, imagino perquè és una persona ben preparada físicament', ha explicat.L'excursionista el va localitzar aquest dilluns un helicòpter al barranc de Capatx, a la conca del riu Matarranya, als Ports de Beseit de la Franja de Ponent. L'home, de 30 anys i natural de Múrcia, estava desnodrit i presentava símptomes d'hipotèrmia. El muntanyenc estava fent una ruta que acabava precisament als Ports de Beseit i, en no tenir-ne notícies, el seu germà va denunciar-ne la desaparició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.