Punt divers

Vielha lliura les claus de sis pisos de protecció oficial per a joves

El director del Servei Territorial d'Adigsa a Lleida, Lluís Claverol, i l'alcalde de Vielha e Mijaran, Pau Perdices, han lliurat les claus dels sis pisos de protecció oficial en règim de lloguer al municipi. Els pisos formen part de la promoció Vielha-20 i Eth Solan. Els habitatges corresponen a promocions ja lliurades anteriorment que han quedat lliures després que se n'hagi pogut recuperar la titularitat per processos administratius. El lloguer pes a joves oscil·la entre els 160 i 240 euros mensuals en funció de les dimensions del pis. El proper dia 29 de març s'obre el període d'inscripció per accedir als quinze nous habitatges amb opció a compra amb un lloguer de 10 anys de la promoció Eth Solan.

Es tracta de la primera operació de lloguer amb opció a compra que es realitza en el municipi de Vielha e Mijaran, oberta a tots els veïns que compleixin els requisits necessaris per a poder accedir a aquesta promoció en la que Adigsa oferirà condicions molt beneficioses per a la compra de les mateixes.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.