Punt divers

La Bruixa d'Or de Sort confia augmentar les vendes durant el 2010 gràcies a la liberalització del mercat

L'administració de loteria La Bruixa d'Or de Sort repartirà en premis menors més de 4 milions d'euros en premis menors. Aquesta xifra suposa més del 50% del recaptat en dècims pel sorteig del Nen. Xavier Gabriel, responsable de l'administració de Sort, ha dit que el repte de cara a l'any vinent és ser més agressius amb la publicitat per captar nous clients i mercats. Gabriel ha reconegut què és molt difícil créixer pel que fa a volum de vendes però que la liberalització de la venda de loteria els beneficiarà. Gabriel ha valorat positivament aquesta iniciativa i ha dit que feia temps que esperava una mesura com aquesta.

Aquesta actuació permet obrir-se més al mercat i ser el màxim agressiu possible i arribar a ser el primer. Gabriel ha dit que no es partidari d'esperar a que vingui el client i ha de ser la pròpia administració la que el vagui a buscar. Gabriel ha dit que està convençut que durant el 2010 tindran un augment de vendes gràcies amb aquesta mesura donat que podran arribar a clients als que ara estaven vetats.Sense haver repartit cap remi important li queda el consol que molts dels seus clients recuperaran els diners invertits en terminacions. Aquest aspecte fa que els fidels de la Bruixa d'Or no perdin la confiança en aquest talismà ha dit Gabriel.Per primera vegada des de la inauguració de l'administració el sorteig del Nen s'ha seguit des d'un hotel de la localitat per facilitar la feina als mitjans de comunicació. Gabriel en aquesta ocasió estava acompanyat de l'alcalde de Sort, Agustí López. Tots dos han seguit amb atenció el transcurs del sorteig.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.