Punt divers

El DPTOP avisa de restriccions de trànsit a tres carreteres locals del Bages, l'Anoia i el Vallès Oriental

El DPTOP ha anunciat aquest divendres que tres carreteres locals del Bages, l'Anoia i el Vallès Oriental -la BP-1121, la BV-2241 i la BV-5301- patiran restriccions de trànsit per obres a partir de la setmana vinent. Els treballs de millora a les barreres de seguretat que es duran a terme a la BP-1121, al seu pas per Monistrol de Montserrat i Marganell (Bages), comportaran la limitació del trànsit en aquesta via entre el dilluns 10 de maig i el divendres 14 de maig. Les afectacions, que es produiran en la franja horària d'entre les vuit del matí i les sis de la tarda, consistiran en l'ocupació d'un carril de la calçada, de manera que es donarà pas alternatiu als vehicles pel carril que quedi lliure.

A la BV-5301, a l'alçada de Montseny (Vallès Oriental), també es faran treballs de millora a les barreres de seguretat entre dilluns 10 i divendres 14 de maig. Les restriccions, que es produiran en la franja horària d'entre les vuit del matí i les sis de la tarda, de dilluns a dijous, i fins a les dues de la tarda, el divendres, també consistiran en l'ocupació d'un carril de la calçada de manera que es donarà pas als vehicles alternadament pel carril que quedi lliure, en funció del desenvolupament dels treballs. Finalment, la BV-2241 patirà restriccions de trànsit al seu pas per Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès), Masquefa i Piera (Anoia) per treballs de conservació i millora de les cunetes. Les obres es faran entre el dilluns 10 i el divendres 14 de maig, entre les vuit del matí i les sis de la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.