Punt divers

Els comitès de les mines de Sallent i Súria reclamen que s'atorgui un permís temporal a Fecsa pel trasllat de la línia del Cogulló

CATALUNYA CENTRAL

Els comitès d'empresa de les mines de Sallent i Súria han recomanat que s'atorgui un 'permís temporal' o 'en precari' a Fecsa-Endesa per tal que es pugui fer el trasllat de les línies elèctriques que travessen el runam del Cogulló i que l'empresa no hagi d'aturar la producció. Així ho ha explicat el president del comitè de Súria, Francisco Hernández, després de la reunió que van mantenir dimecres amb el Departament de Política Territorial i Obres Públiques. La comissió d'Urbanisme, que és qui ha d'aprovar el projecte de trasllat, no es reuneix fins al 24 de gener i si no s'acceleren els tràmits, l'empresa no podrà continuar abocant. A principis d'aquest mes, miners del Bages van presentar 4.911 firmes a favor del trasllat, que té l'oposició de col·lectius com Prou Sal i ERC.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.