Punt divers
La ciència aplicada a la cuina centrarà la setena jornada de formació del Gremi d'Hoteleria del Bages
CATALUNYA CENTRAL
La ciència al servei de la cuina centrarà la setena jornada de formació del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages. La trobada, que preveu aplegar un centenar de professionals, es farà dilluns que ve a la seu de la Fundació Alícia, a Sant Benet de Bages. La jornada vol servir per "recordar" el sector dels serveis, que, a vegades, està "deixat de banda", ha remarcat el president del Gremi d'Hoteleria i Turisme del Bages, Josep Maria Camps. Les activitats tindran la participació de ponents com Josep Monje, propietari del restaurant Via Veneto, i professionals d'Alícia, que oferiran consells als restauradors per donar resposta a col·lectius com els celíacs i els vegetarians.
Escriure un comentari
Identificar-me.
Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar.
Vull ser usuari verificat.
Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.